OBAVIJEST ZA ODRŽAVANJE JAVNE RASVJETE

Poštovani,

svjedoci smo olujnih nevremena i jakih grmljavina, koje jako često u zadnje vrijeme pogode naše područje (selo) i uslijed čega dolazi do većih materijalnih šteta, kao i prestanka rada rasvjetnih lampi.

Iako smo, da bi zaštitili rasvjetne lampe, postavili uzemljenja i odvodnike prenapona, viša sila tj. udari groma su puno jači i nemoguće je zaštititi cjelokupnu rasvjetnu mrežu.

Kako rasvjetna tijela nisu pokrivena garacijom od više sile (udara groma) primorani smo uvesti održavanje Javne rasvjete.

Do sada su velika financijska sredstva, ispred Mjesne zajednice, uložena u zamjenu lampi. Mjesna zajednica više nema sredstava da bi samostalno održavala Javnu rasvjetu.

Stoga, uvodimo održavanje Javne rasvjete na način da je svako kućanstvo, koje ima priključenu Javnu rasvjetu na električno brojilo, dužno uplatiti 50 KM za održavanje rasvjete u 2024/2025 godini. Dakle, ovaj iznos se uplaćuje za održavanje rasvjete u ovoj i sljedećoj godini (dvogodišnje).

Uplatu je moguće izvršiti kod sljedećih odgovornih osoba:

  • Branimir Marinčić (mob. 063/417-029);
  • Ivan Pokrajčić (mob. 063/827-055);
  • Ante Šteko – Tonćo (mob. 063/343-107);
  • Marijan Ćurić – Caffe bar 4 Volta (mob. 063/802-284).

Uplatu možete izvršiti i na transakcijski račun broj: 3382302263142362, otvoren kod UniCredit Bank d.d. Mostar, s naznakom primatelja MZ Mrkodol i svrhom doznake za: održavanje Javne rasvjete Mrkodol.

Napomena: kućanstva koja ne izvrše uplatu za održavanje Javne rasvjete sama će snositi trošak zamjene lampe, koja je prestala s radom i nalazi se u blizini njihova stambenog objekta!

S poštovanjem,                                                                                                      

Branimir Marinčić,                                                                                                  

Predsjednik MZ Mrkodol

 

 

Comments are closed.