OBAVIJEST PREDSJEDNIKA MZ MRKODOL ZA JAVNU RASVJETU

Mrkodoljke i Mrkodoljani,
izgradnja Javne rasvjete u našem selu se privodi kraju.
Zadnji korak u puštanju javne rasvjete je plaćanje priključaka elektri i puštanje istih u funkciju. U selu ćemo imati 4 priključka (na 4 trafostanice) i potrošnja na svima će se ravnomjerno podijeliti na sva domaćinstva u selu, koja daju suglasnost za plaćanje.
Priključke će platiti Mjesna zajednica, a sva domaćinstva u selu koja plaćaju struju bi trebala dati suglasnost da će plaćati i javnu rasvjetu, koja će im se na računu od struje voditi kao zasebna stavka.
Pošto bi svako domaćinstvo tj. osoba na kojoj se vodi elektro brojilo trebalo dati suglasnost za plaćanje (potpis i broj osobne iskaznice) ovim putem vas obaviještavam da još i taj dio posla ne želim i nemam volje obavljati. O gubitku volje vam možda budem pisao nekom drugom prilikom, samo ću spomenuti da je ovo zadnji projekt koji provodim u selu i za selo.
Kao predsjednik Mjesne zajednice imam mogućnost da potpišem za sve i tako ću i napraviti s tim da dajem mogućnost onima koji nisu zadovoljni izgrađenom javnom rasvjetom, te istu ne žele plaćati, da se jave (porukom ili pozivom) i biti će oslobođeni plaćanja. Javiti se možete do sljedećeg tjedna, kada bih morao u elektri potpisati suglasnost za plaćanje.
Molim sve koji pročitaju Obavijest da je prenesu dalje, kako bi u što kraćem vremenu svi bili upoznati.
Isto tako molim da me više ne zovete i bilo što tražite, jer je projekt završen i nema prostora da se bilo šta dodatno napravi!
Branimir Marinčić,
Predsjednik MZ Mrkodol
mob: 063/417-029

Comments are closed.