MMT Mrkodol: Danas su na rasporedu polufinalne utakmice i finale stokilaša!

Raspored današnjeg polufinalnog dana i finala Stokilaša!

SENIORI:

19:30h Parts Široki Brijeg – MNK Čulin Mlin

JUNIORI:

20:30h MNK Mrkodol – Street bar

FINALE STOKILAŠA:

21:30h Mrkodol – Bukovica

JUNIORI:

22:15h Caffe Mijat Brišnik – Caffe bar Bukovica

SENIORI

23:00h MNK Seljak Livno – MZ Kočerin

Finale stokilaša, dva susjedna sela, 100+kg po igraču. Pravi malonogometni šmekeri s osjećajom za ⚽️🍽 i 🍻. Sve ovo uz našeg stručnog komentatora J. Vučura.

U prvom seniorskom polufinalu gledat ćemo reprizu prošlogodišnjeg finala. MNK Čulin Mlin redovito dolazi u završnicu našeg turnira, ekipa je sastavljena od iskusih igrača poput A. Matana, S. Kreze, M. Šimića i J. Bagarića. Ekipa Parts Široki Brijeg je ostala u istom sastavu kao i prošle godine + dva pojačanja, kompaktna i čvrsta momčad koja ima igrače poput D. Ivankovića, M. Zelenika, F. Sesara… Prava poslastica za ljubitelje malog nogometa.

U drugom polufinalnom susretu sastaju se razigrani mladi Livnjaci (MNK Seljak Livno) protiv moćne momčadi MZ Kočerina! MNK Seljak Livno na ovaj je turnir došao sa svojom mladom ekipom, ekipom juniora koji su prvaci države i koja ima svijetlu budućnost pred sobom. MZ Kočerin je ove godine došao sa najjačim sastavom koji je do sada igrao na našem turnir kao MZ Kočerin. U sastavu ima reprezentativce, igrače poput B. Gašpara, M.Hrkaća, M. Mikulića… Tko će ući u finale, mladost ili iskusni igrači MZ Kočerina?

Dođite i uživajte u današnjim utakmicama!

Comments are closed.