OBAVIJEST: Obnova seoske vikendice na Poljicima! FOTO!

Dragi naši,

obavještavamo vas da smo krenuli sa obnovom seoske vikendice na Poljicima, koja je već dugi niz godina bila u zapuštenom i derutnom stanju.

Na prvih pet slika je prikazano vanjsko stanje vikendice prije obnove, a kako slika govori više od 1000 riječi, pogledajte i uvidite zašto smo se odlučili da je došlo krajnje vrijeme za obnovu. Nekoliko naših sumještana, kojima ovim putem zahvaljujemo, izrazilo je želju i volju da pomognu u obnavljanju tj. da poprave vanjsko stanje vikendice, prije svega fasadu. Složili smo se da je to prvo što trebamo odraditi, te je Mjesna zajednica osigurala materijal u vrijednosti cca 2000 KM (stiropor, klebu, boju…) potreban za obnovu vanjske fasade i prije par dana krenulo se sa obnovom, što također možete vidjeti na slikama.

Nakon obnove vanjske fasade imamo u planu obnoviti i unutarnji dio, te ograditi vikendicu. Za ovaj dio biti će nam potrebna značajnija financijska sredstva, što Mjesna zajednica sama neće moći financirati. Stoga, ako netko može i želi pomoći da napokon vikendicu uredimo kako spada , koja će biti otvorena za sve, može se javiti privatnom porukom.

 

Mjesna zajednica Mrkodol

Comments are closed.