ZAGREB: U TIJEKU JE LIGA “KRALJ TOMISLAV”,MRKODOLJANI SINOĆ IZGUBILI

Sinoć je u Zagrebu, u dvorani Boćarskoga doma odigrano treće kolo jubilarne, desete lige “Kralj Tomislav”. Naša ekipa se lavovski borila protiv ekipe Šujice ali  na žalost nije uspjela sačuvati izjednačen rezultat od 4:4 te su u zadnjoj minuti dostojanstveno prihvatili poraz od Šujičana s rezultatom 6:4.

Ako uzmemo u obzir da naši dečki nisu imali izmjene, a njihov prosjek godina je 40,( naš najstariji igrač ima 60 godina i redovit je na svim utakmicama!) , s pravom možemo reći da smo izuzetno ponosni na njihov nastup!

Podsjećamo, pored Mrkodola i Šujice u ovoj ligi igra još šest ekipa: Roško Polje, Gornji Brišnik,Sarajlije, Mokronoge, Sušilović interijeri i Udruga Duvnjaka Zagreb. Ekipu Mrkodola čine: Silvestar Andrić, Ivan Klarić, Frano Marinčić, Frano Pokrajčić, Ante Vučur, Tomislav Vučur i Ćipe Marinčić.

Iduća utakmica naše momčadi odigrat će se u subotu kada će se, nadamo se, našim hrabrim veteranima pridružiti i mlađi Mrkodoljani te će zajedničkim snagama našemu selu vratiti pobjednički pehar koji smo osvojili 2014. godine.

MZ Mrkodol

Comments are closed.