POZDRAV IZ MRKODOLJSKE ŠKOLE

Jučer, zbog nevremena, u područnoj školi u Mrkodolu nije bilo nastave. Danas se pak sve normaliziralo, nevrijeme se smirilo, nebo je sunčano i vedro a sve ceste su prohodne .

-Put do naše škole kao i parking ispred,  redovito se  čiste od snijega i stvarno se ne sjećam da smo ikada s tim imali problema. Tako je barem ovih  dvanaest godina koliko ja ovdje radim, a za tu činjenicu zaslužan je Mario Klarić -ističe učiteljica Milenka Tomić.

 

U ranim jutarnjim satima, puno prije nego li nastava počne Mario svojom ralicom očisti prilaz  do svoje farme kako bi mljekar nesmetano mogao doći, a nakon toga nastavi s čišćenjem puta sve do škole i parkinga ispred.

-Ne znam tko je očistio snijeg ove godine, je li opet Mario ili je ovaj put netko drugi. Tko god da je svaka mu čast, no Mario svakako zaslužuje posebno priznanje jer je put do naše škole, bez obzira na količinu snijega, uvijek  bio na vrijeme očišćen.- ističe učiteljica Milenka koju smo s njezinim učenicima zatekli ispred škole.

-Predivan je dan i šteta je ne udahnuti svježega  zraka osobito sada kada brojimo dane do zimskog raspusta! – složni su i učiteljica i njezini veseli učenici, stoga smo ih pustili da nesmetano uživaju u odličnom raspoloženju i prekrasnom, zimskom ugođaju.

MZ Mrkodol

 

Comments are closed.