DOVRŠENO ČIŠĆENJE ŠTEKINE DRAGE

Danas u našem selu nije manjkalo zbivanja jer su snijeg i vjetar u protekloj  noći udruženim  snagama prouzročili pravi prometni kolaps. Budući da ispred naše Općine nitko nije zadužen za  zimsko održavanje putova u Mrkodolu, prepušteni smo sami sebi. No, udruženim snagama  brzo smo doskočili i tom problemu.

“Stolarija Kraljevići” kao i svi ostali Mrkodoljani koji imaju svoje ralice neumorno su cijeli dan čistili sve glavne ali  i sporedne putove u selu. Primjerice, Štekina draga jutros je osvanula zametena snijegom i nije se dugo čekalo da se ralicama “probije” put do gornjih kuća, Šteka i Tomića. Nakon toga uslijedilo je trosatno čišćenje drage .

To što na traktoru nema jednog prozora a hladnoća nemilosrdno grize kožu, nije omelo braću, Tomu i Joju Vučur da se hrabro i tvrdoglavo izmjenjuju, uporni u svom naumu da put do baš svake kuće do mraka  bude posve prohodan. Čast nam je izvjestiti vas da su u svome naumu bili itekako uspješni te je akcija čišćenja  u potpunosti dovršena . Marljivoj  i plemenitoj braći čestitamo, dečki svaka vam čast!

MZ Mrkodol

Comments are closed.